Strešni kovčki Modula

Modula skladišče v Italiji

Korporativna Identiteta

Modula Case System je mlado podjetje s sedežem v mestu Piandimeleto v provinci Pesaro Urbino v Italiji in oblikuje, proizvaja in trži strešne kovčke, nosilce za kolesa, dodatke za avtomobile ter rešitve za avtomobilsko in športno industrijo. Vsi izdelki so zajamčeni in potrjeni s strogimi certifikati evropskih organov transportnega sektorja.

Inovativen dizajn, ki odlikuje vse naše izdelke, kakovost, pozornost do detajlov ter nenehne raziskave in razvoj novih tehnologij in materialov so le nekatere od prednosti Modula Case System, ki ga uvrščajo v srednje visoko tržni segment.

Modula strešni kovčki

Podjetje je prisotno na nacionalni in mednarodni ravni: izdelki Modula Case System so na voljo v 25 različnih državah, zahvaljujoč distribucijski mreži, ki se lahko neposredno odzove na potrebe strank in ki nenehno raste.

Modula Case System je del Gruppo EPTA, trdne skupine podjetij, ki se močno širi. Glavni med njimi: Idrofoglia v sektorju namakanja, ki zagotavlja rešitve za upravljanje z vodo; Green Power v sektorju generatorskih sklopov; Modula v plastičnem sektorju; Metalcolor v sektorju barvanja kovin.

Za podporo tem ciljem je Modula S.r.l. ter njegovo višje vodstvo zato sprejelo odločitev za uvedbo in uporabo sistema kakovosti in okolja v skladu z ISO 9001: 2015 ter ISO 14001 in 2015.

Modula kvalitetne oznake