O podjetju RDOplus d.o.o.

Podjetje RDOplus d.o.o. je specializirani distributer originalnih karoserijskih rezervnih delov svetovno priznanih znamk in dodatne opreme za prenašanje tovora v Sloveniji – zlasti strešnih nosilcev, strešnih kovčkov ter nosilce za kolesa, smuči in vodne športe. 

Dobavljamo tudi različne druge artikle, vključno z DAC homologiranimi tekstilnimi snežnimi verigami, avtomobilske preproge ter podloge za prtljažnike. 

Drugi deli poslovanja so osredotočeni na nosilce za lahka gospodarska vozila, poslujemo tudi kot veleprodaja. 

Poleg prodaje naštetih izdelkov dodatne opreme pa nudimo tudi servis in reševanje reklamacij za artikle za katere smo uradni distributer. 

Prosimo vas, da nam v primeru kakršnihkoli težav z artikli le to pošljite po e-pošti na prodaja@rdo.si in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Prodajni program

Na našem trgu v Sloveniji smo distributerji za številne najbolj znane blagovne znamke v našem sektorju, kot so Cruz, Menabo, Northline, Junior, Modula in Fabbri ter snežne tekstilne verige znamke DAC. Skratka, zelo dobro poznamo evropski trg – kdo izdeluje dobre stvari in kdo ne – ter imamo veliko izkušenj in znanja o opremi, ki jo ponujamo.

Strešni kovčki so odgovor na številne težave pri prenašanju tovora, saj vam omogočajo bolj varno, udobno in stilsko potovanje z minimalnimi težavami. Družine na splošno, zlasti družine s psi, so naš največji trg, vendar se kovčki pogosto uporabljajo za bolj “specialistične” namene, npr. za prenašanje palic za golf, opreme za jadranje in ribiške opreme.

Naše izkušnje kažejo, da bodo ljudje s strešnimi kovčki vedno znova našli nešteto dobrih razlogov za njihovo uporabo. Zdi se, da ima veliko avtomobilov premalo prostora za prtljago in družine običajno želijo spakirati več, kot bi razumno spravili v prtljažnik, še posebej, če se odpravljajo na kampiranje ali imajo s seboj otroški voziček. 

Pogosto je pomemben faktor priročnosti – preprosto ga vrzite v kovček in prihranite čas, ko morate vse lepo pospraviti v avto. (Še posebej pomembno, ko dežuje in se želite čim prej vrniti v bazo …)

Večina naših strank se nekam odpelje, tisti, ki potujejo z letalom, pa upoštevajo, da zaboji za kolesa omogočajo, da svoje kolo vzamete s seboj in ga varno pripeljete do tja (kolesarske torbe so res primerne samo za potovanje z vlakom ali za zaščito avtomobila pred kolesom …).

Pomagajte zaščititi vrednost svojega avtomobila in ga uporabljajte kot vsestranskega delovnega konja,  tako da namestite kakovostno avtomobilsko preprogo ali podlogo za prtljažnik.

Kje smo?

Sedež v Ljubljani

Rdoplus d.o.o.,

Trpinčeva ulica 37a,

1000 Ljubljana

Poslovna enota v Mariboru

PE Maribor (prevzemno mesto),

Zagrebška cesta 40,

2000 Maribor

Pomembne informacije

Če imate kakršne koli težave pri iskanju želenega izdleka ali želite dodatne informacije o katerem koli od naših izdelkov, nam pošljite sporočilo na info@rdoplus.si ali nas pokličite na 01 513 61 22.

Potrudili se bomo zagotoviti dobre nasvete in najboljše cene.

Smo podjetje za naročanje po pošti imamo pa tudi razstavni prostor, kjer imamo razstavljeno nekaj artiklov iz naše ponudbe (strešni kovčki, nosilci koles, smuči in vodnih športov). Artikle iz naše ponudbe tako lahko naročite tudi preko spleta ali pa se oglasite na našem naslovu.

Ime našega podjetja je RDOplus d.o.o., registrirano v Sloveniji.

Matična številka: 8723389000

Davčna številka: SI98290665.

Naš registrirani sedež je enota Trpinčeva ulica 37a, 1000 Ljubljana, Slovenija. 

Naša poslovna enota oziroma prevzemno mesto pa se nahaj tudi v Mariboru, na Zagrebški cesti 40.

Trgujemo kot RDOplus podjetje.