Strešni kovčki JUNIOR

O blagovni znamki Junior

junior blagovna znamka

S pridobljenimi izkušnjami Junior že več kot 20 let predstavlja eno najpomembnejših komercialnih realnosti na evropski ravni v sektorju avtomobilske opreme. Junior je bil eno prvih italijanskih podjetij, ki je začelo s proizvodnjo strešnih kovčkov. Kot pionirji v panogi smo kmalu postali vodilno in elitno podjetje.

Skozi dolgoletne izkušnje je Juniorju uspelo ohraniti nekaj stalnic, ki so kmalu postale del naše kulturne prtljage, naše identitete in korporativne filozofije.

Organizirana po modelu, ki ustreza najsodobnejšim potrebam trga, nam naša struktura omogoča optimizacijo neposrednega odnosa z našimi strankami tako, da jim ponuja vrsto rešitev, ki jih je v drugih realnostih težko najti.

Junior je bil med prvimi italijanskimi podjetji, ki so leta 1995 začeli s proizvodnjo kovčkov.

V letu 2003 smo preučili in razvili koncept prve linije razstavljenih in pakiranih kovčkov na način, da omogoča znižanje stroškov in racionalizacijo uporabne nakladalne in skladiščne površine od 20 do 30 %. Prava inovacija pa je sestavljanje kovčkov, ki poteka v samo približno 60 sekundah in brez uporabe orodja ali instrumentov.

Strešni kovček euro map junior. Ta rešitev nam je omogočila, da vedno bolj širimo svoja obzorja. Mladi kupci so med najpomembnejšimi predstavniki avtomobilskega sektorja po vsem svetu. Naše izdelke je res mogoče najti po vsej Evropi in še več: Andora, Avstralija, Avstrija, Belgija, Bolgarija, Hrvaška, Danska,
Francija, Nemčija, Grčija, Italija, Latvija, Litva, Črna gora, Norveška, Nova Zelandija, Nizozemska, Poljska , Češka, Romunija, Rusija, Srbija, Slovenija, Španija, Švedska, Švica, Ukrajina…

majhen model avtomobila na mapi

Uporaba surovin izbranih in izdelanih v Italiji, sprejetje avantgardnih tehnik, številni in natančni pregledi v vseh fazah predelave nam omogočajo, da našim nacionalnim in mednarodnim strankam zagotovimo visoko usposobljeno proizvodnjo, ki se izvaja z visoko tehnologijo in deluje z največjo kvalitativno strogostjo.

Vsi naši izdelki so certificirani, materiali, ki se uporabljajo za izdelavo Junior kovčkov, pa so kupljeni v Italiji. Plošče v podjetju termoformiramo s petimi termoformirnimi stroji za sevalne plošče z največjo velikostjo obdelave 250 x 160 cm in obrezujemo z našimi tremi CNC sistemi za obrezovanje. Nato dve lupini konča, sestavi, preveri in zapakira mlajše osebje. Nato jih naše osebje shrani v skladišču in nazadnje naloži na tovornjake.

Junior variancija izdelkov

Kar zadeva prihodnost, bomo našim strankam zagotovo še naprej zagotavljali vedno bolj inovativne rešitve v koraku s trenutnim nenehno spreminjajočim se trgom, pri čemer bomo kot vedno ohranjali naš standard pravega ravnovesja med kakovostjo in ceno.

Zato smo prepričani, da boste v naši široki/raznovrstni ponudbi izdelkov lahko našli najprimernejšo rešitev za vse vaše potrebe.