Strešni nosilci MENABO

Strešni nosilci Menabo

Podjetje F.lli Menabò je bilo ustanovljeno leta 1972 kot obrtniško podjetje, ki je izdelovalo dodatke za avtomobile, zlasti konzole in opremo za avtoradie.

Avtomobilski dodatki za zabavo in prosti čas vsi izdelani v Italiji.

menabo strešni nosilci

Menabo je blagovna znamka, ki temelji na povpraševanju, izkušnjah, učinkovitosti in varnosti specifičnih potrošnikov. Zgodba o uspehu, rojena iz resnične strasti do odličnosti. Vodilno podjetje v svetu je dobro znano po superiornosti svojih izdelkov. Skozi čas se cilji in poslanstvo podjetja “vrhunska kakovost in razlikovanje” nikoli niso spremenili. Naš uspeh je zakoreninjen v vrednotah obeh ustanoviteljev, ki še vedno delata v podjetju, in temelji na obsežnih naložbah v raziskave in razvoj. Nenavadna zgodba, ki po skoraj pol stoletja še vedno raste: izdelki Menabo so danes med najboljšimi in najvarnejšimi na trgu.

Napredna tehnologija, kakovost, vzdržljivost, izjemna varnost in najvišja zmogljivost so naše glavne značilnosti, združene z neprimerljivo eleganco italijanskega dizajna.

Naše poslanstvo: inovativnost, varnost in kakovost. 

Menabo zimska prema

Naši cilji

Pri Menabu verjamemo, da uspeh naših izdelkov temelji na pozornosti do vsake podrobnosti, tudi najmanjše.

Zato poskrbimo za vsak vidik, od začetne zasnove in projekta do končne prodaje. Vsak izdelek, ki ga izdelujemo, je sestavljen v naših obratih v Italiji. Materiali, ki jih izberemo, gredo skozi stroge teste varnosti in kakovosti.

To je Menabo: varnost, kakovost in edinstven slog Made in Italy.