Cruz

Strešni nosilci CRUZ

Cruzber je največji španski proizvajalec strešnih nosilcev in strešnih košar, ustanovljen leta 1963. Cruzber je specializiran za srednji tržni sektor in večino svojih izdelkov prodaja pod blagovno znamko.

stresni nosilci cruz

Blagovna znamka CRUZ uporablja najsodobnejše proizvodne stroje. Znamka je cenjena zlasti na evropskem trgu in je tudi španski distributer blagovne znamke Thule.

Ne dvomimo, da so izdelki blagovne znamke CRUZ najbolje izdelani in na splošno najboljše vrednosti na srednjem trgu. Ena značilnost, ki resnično naredi razliko, je kombinirana noga in komplet za pritrditev, ki omogoča CRUZ-u, da te komplete oblikuje tako, da so vrhovi palic vodoravni, tudi na dobro ukrivljeni
strehi avtomobila.

Večina strešnih nosilcev CRUZ je na voljo v jeklu ali aluminiju. Jeklene palice so standardne oblike, zato se jim prilegajo vsi dodatki Atera in Thule, njihove aeropalice pa imajo enako velikost rež kot Atera, Prorack in Thule, zato potrebujejo standardne adapterje.material-zasnova-nosilcev-cruz

CRUZ ima najširši seznam aplikacij med vsemi proizvajalci srednjega trga in je ponosen na proizvodnjo kompletov adapterjev za nove avtomobile ASAP, potem ko so bili izdani.

Pojdite naravnost v naš iskalnik strešnih nosilcev in ugotovite “Kateri strešni nosilci CRUZ ustrezajo
vašemu avtomobilu?”

Znamka Cruz ima poleg strešnih nosilcev v ponudbi tudi strešne kovčke, nosilce koles, nosilce smuči, nosilce za vodne športe ter veliko dodatkov za strešne nosilce, kot so blokade, nosilci cevi, nosilci lestev, itd.

cruz-ponudba