JUNIOR KOVČEK EASY 420L – Črna mat

Izvirna cena je bila: 269,95 €.Trenutna cena je: 242,95 €.

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 242,95 .

Strešni kovček za prevoz prtljage na strehi avtomobila Easy420 Siv je izdelan iz visoko odpornega (anti-shock) polystirola, s posebno tri-slojno UV zaščito. Opremljen je s centralno ključavnico in setom (U vijaki) za pritrditev na osnovne prečke širine do 80 mm.

Preberi več
ali
Hitro in enostavno obročno plačilo
Od 11,83 
Vaš mesečni obrok
Obročni izračun
Enostavni nakupi na obroke
Želim, da bi bil moj obrok čim nižji
24 x 11,83 
Poplačati se želim čim prej
3 x 87,61 
Želim izbrati svoje obroke
24 x 11,83 

Leanpay omogoča enostavno nakupovanje na obroke prek spleta. Za plačilo na obroke v košarici izberite Leanpay. Informativni izračun ne vključuje stroška ocene tveganja.

• Ni na zalogi

Šifra: EASY420B Kategoriji: ,

Brezplačna dostava

Za naročila nad 150 €

Enostavno vračilo

Do 30 dni

Varno plačilo

S kreditnimi karticami ali po povzetju

Popusti

Mnogi popusti in akcije

Opis izdelka: JUNIOR KOVČEK EASY 420L – Črna mat

Odkrijte priročnost in zmogljivost kovčka JUNIOR EASY 420L v elegantni mat črni barvi! Ta prostoren kovček, s kapaciteto 420 litrov, je idealen za vse vaše potrebe po transportu, bodisi na potovanjih, pri športnih aktivnostih ali shranjevanju opreme doma.

Ključne značilnosti:

  • Praktično odpiranje: Kovček je opremljen z vzmetmi z dvojnim delovanjem iz nylona in fiberglassa, kar omogoča enostavno in gladko odpiranje pokrova na desni strani.
  • Varnost in trdnost: Zasnova iz PS antishock materiala zagotavlja izjemno odpornost proti udarcem, medtem ko priloženi trakovi za pritrditev tovora zagotavljajo dodatno varnost in stabilnost.
  • Certifikati in garancija: Kovček ima TUV atest, kar pomeni, da je preizkušen po visokih standardih kakovosti. Poleg tega nudi 3-letno garancijo, kar pomeni, da lahko brez skrbi uživate v njegovih prednostih.
  • Kapaciteta in obremenitev: Z dimenzijami 145 x 94 x 40 cm in neto težo le 14 kg je ta kovček zasnovan za prenašanje do 50 kg obremenitve, kar ga dela izjemno zmogljivega in praktičnega.

Kovček JUNIOR EASY 420L ni le funkcionalen, temveč tudi estetsko privlačen z modernim dizajnom. Črno dno in mat črni pokrov se odlično ujemata in bosta zagotovo pritegnila pozornost.

Opomba: Slika je simbolična.

Ne odlašajte! Pripravite se na vaše naslednje avanture z JUNIOR KOVČKOM EASY 420L in uživajte v brezskrbnem transportu vaše opreme!


Predstavitveni video:

SKU: EASY420B

Teža4 kg
Barva

Znamka

Dolžina

Širina

Volumen